Golf

Golf helt tæt på

3. marts 2022

Tæt på huset, 10 min hvis man er gående og 5 min. hvis man er i bil.. – så tæt er du på nogen af de bedste golfbaner i det vestjyske. Herunder er en kort og hurtig beskrivelse af banerne, vil du se mere så brug linkene i menuen som guider dig forbi den enkelte bane. Det bliver ikke nemmere at komme til og fra golfbanen hvis du booker sommerhuset på Knudehus 49.

Hvis du vil opleve og spille på flere baner end dem helt tæt på, så kan du på kun 30 minutter i bilen komme rundt til 10 rigtigt gode baner. Så det er ikke noget problem at spille på en ny bane hver dag i løbet af en uges ferie.

Skovbanen i Råsted er kåret som Danmarks bedste bane 2021 og på Top100 listen over bedste baner i Europa. På Storåbanen i Holstebro kan man opleve den smukke natur langs ålandskabet. I Råsted danner Parkbanen rammen om en mellemlang 9 hullers bane, mens Engbanen er en af Danmarks smukkeste Pay and play baner, og på Frøjkbanens Pay and play, er der plads til alle.