Huset

Se hvad huset kan tilbyde

1. marts 2022


Indendørs

Et dejligt og naturskønt beliggende træferiehus. Huset er lyst og venligt indrettet og har alt der behøves til en ferie med fred og ro. Et godt køkken i åben forbindelse til en dejlig opholdsstue med udsigt til naturen. Huset er pænt møbleret med spisebord, sofagruppe. Brændeovn som står i stuen er med til at give hygge og varme under ferien. I huset er der 2 soverum med hver 2 enkeltsenge. Et pænt badeværelse med bruser. Der er desuden 2 x anneks hvor det ene er indrettet til overnatning og det andet til opbevaring af fiske og golfudstyr, der står ligeledes en fryser så fangsten kan bringes med hjem. Huset har Apple Tv – så du medbringer bare dine egne kanaler.

Udendørs

Huset er beliggende på en stor naturgrund med masser af beplantning og med kun få huse i nabolaget kan man her finde fred og ro og masser af tid til ren afslapning. Her er rige muligheder for boldspil og leg på den store græsplæne ved huset. Naturen omkring huset byder også på muligheden for at se både rå- og dåvildt.

Denne pragtfulde natur kan nydes ved blot at sætte sig på cyklen eller binde vandreskoene på fødderne og så er det bare afsted.

Beliggenhed

Fra huset er der kun godt 2 km til Holstebro Golfklub og 3,5 km til Storåen ved Vemb, hvor der er gode muligheder for at få bl.a. en laks på krogen. De daglige indkøb kan gøres i dagligvarebutikken i Vemb.

Der ligger mange skønne oplevelser indenfor en rimelig afstand af 50 km. Her findes både museer, legeland, kunsthåndværksteder, dyrepark og meget andet.

You Might Also Like